Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Σχετικά με τις αποσπάσεις, τις μεταθέσεις και τις προσλήψεις αναπληρωτών. Συνεδρίαση ΚΥΣΠΕ την Πέμπτη 29-9-2013


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Σχετικά με τις αποσπάσεις, τις μεταθέσεις και τις προσλήψεις αναπληρωτών.
Συνεδρίαση ΚΥΣΠΕ την Πέμπτη 29-9-2013

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Με αφορμή ερωτήματά σας , σχετικά με τις υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης , σας ενημερώνω για τα εξής :
1.Συνεδρίαση ΚΥΣΠΕ
Την Πέμπτη 29 του Σεπτέμβρη 2013 θα συνεδριάσει το ΚΥΣΠΕ προκειμένου να εξετάσει :
  • Ενστάσεις επί των αποσπάσεων
  • Αποσπάσεις σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ
  • Παραιτήσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Καμιά εντολή δεν έχει δοθεί από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας ως τώρα, στο αρμόδιο τμήμα, για Β΄ φάση αποσπάσεων και για αποσπάσεις εκπαιδευτικών ειδικοτήτων της Π.Ε.
2. Μετατάξεις εκπαιδευτικών της Β/θμιας στην Α/θμια εκπαίδευση
Από την περασμένη εβδομάδα έχουν ζητηθεί και έχουν αποσταλεί στο γραφείο του υπουργού!!! τα εναπομείναντα κενά ειδικοτήτων, προκειμένου να γίνει ο Β΄ κύκλος των μετατάξεων.
Ουδείς γνωρίζει για την τύχη των 1.700 ενστάσεων που έχουν υποβληθεί για τις μετατάξεις. Είναι κι αυτές στο γραφείο του υπουργού!!!
3. Πίνακες Ειδικής Αγωγής-Προσλήψεις αναπληρωτών
Σήμερα θα αναρτηθούν οι πίνακες ειδικής αγωγής για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση , όπως με ενημέρωσαν από το αρμόδιο τμήμα της Ειδικής Αγωγής. Οι προσλήψεις αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής δεν αναμένονται πριν από τις αρχές του Οκτώβρη.
Για τη Β΄ φάση προσλήψεων αναπληρωτών Γενικής Αγωγής δεν υπάρχει κάτι νεότερο, αφού οι πιστώσεις που απέμειναν είναι περίπου 100. Υπάρχουν βέβαια πιστώσεις από το ΕΣΠΑ για ΖΕΠ - κανείς δε γνωρίζει τον αριθμό- και για παράλληλη στήριξη.
Δημήτρης Μπράτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου