Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Νέες διοικήσεις και στα υπόλοιπα νομικά πρόσωπα του Δήμου Ιωαννιτών

Τον ορισμό διοικήσεων στα νομικά πρόσωπα ολοκλήρωσε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο Ιωαννίνων.
Στον Οργανισμό Σπηλαίου Περάματος πρόεδρος ορίστηκε ο Γιώργος Λώλης με αναπληρωτή τον Γιάννη Λυκογιώργο, αντιπρόεδρος η Γιάννα Μαμακή με αναπληρώτρια την Ελένη Ακονίδου, τακτικά μέλη από τη δημοτική αρχή οι Χριστίνα Κωτσαντή, Αριστείδης Παππάς, Κώστας Γούσιας και Γιώργος Γοργόλης και από την αντιπολίτευση Γιώργος Λαδιάς, Χρήστος Τριφύλλης, Κώστας Γκόγκος και αναπληρωματικά μέλη οι Στέφανος Μάντζιος, Νίκος Σιορόκας, Βασίλης Ντόβας, Μαρία Βαϊράμη, Βασίλης Αργύρης, Σωτήρης Ζιάκκας και Ευάγγελος Καραγιάννης.
Στον Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας, πρόεδρος από το καταστατικό του ιδρύματος είναι ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ και αναπληρωτής του ορίστηκε ο Βαγγέλης Πήχας. Αντιπρόεδρος ορίστηκε η Χριστίνα Κωτσαντή με αναπληρωτή τον Γιάννη Τσίμαρη, τακτικά μέλη από τη δημοτική αρχή οι Γιάννα Μαμακή, Νατάσα Τύρου, Δημήτρης Πραμαντιώτης και Κώστας Σταύρου και από την αντιπολίτευση Σοφία Μαρκούλα, Σπύρος Γκίζας και Λιάνα Τζιόβα, ενώ αναπληρωματικά μέλη οι Βασίλης Βλέτσας, Ελένη Ακονίδου, Χάρης Τάτσης, Νατάσα Τζίμα, Δημήτρης Νάστος, Φίλιππος Ευαγγέλου και Καλλιόπη Στεφανίδου.
Στη Δημοτική Επιχείρηση Πληροφόρησης- Ενημέρωσης, πρόεδρος ορίστηκε ο Νίκος Τσόλης με αναπληρωτή τον Στέφανο Μάντζιο, αντιπρόεδρος ο Γιάννης Τσώλης με αναπληρώτρια την Ελένη Ζουπανιώτη, τακτικά μέλη από τη δημοτική αρχή οι Γιάννης Λυκογιώργος, Αντιγόνη Κατσούρη, Σεβαστή Γούλα, Νίκος Βούστρος και από την αντιπολίτευση οι Ηλίας Αρλέτος, Κώστας Λαόσογλου και Νίκος Γιωτίτσας, ενώ αναπληρωματικά μέλη οι Δημήτρης Πάνου, Αγγελική Μάρου, Γιώτα Φλώρου, Απόστολης Φίλης, Στέφανος Σίντος, Κώστας Γκέκας και Αστερινός Μάνθος.
Στη Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Ακινήτων Ιωαννίνων – ΔΗΑΝΕΤΑΙ πρόεδρος ορίστηκε ο Νίκος Σιορόκας με αναπληρωτή του τον Βασίλη Βλέτσα, αντιπρόεδρος ο Σταύρος Ηλιάδης με αναπληρωτή τον Βασίλη Τζοβάρα, τακτικά μέλη από τη δημοτική αρχή οι Γιώργος Αρλέτος, Γιώργος Λώλης, Βασιλική Κώστα, Σταύρος Βλάχος, Παρασκευή Μπετούνη και από την αντιπολίτευση οι Στέφανος Ζούμπας και Μαριάνα Παπαγιάννη, ενώ αναπληρωματικά μέλη οι Ελένη Ακονίδου, Αριστείδης Παππάς, Κατερίνα Στεφάνου, Νίκος Καραμάνης, Δ. Τάσης, Βλάσης Παπαχρήστος και Κωνσταντίνα Ντόντη.
Στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πρόεδρος ορίστηκε η Φιλιώ Νόκα- Ζαράχη με αναπληρώτρια την Ζωή Αλεξίου και αντιπρόεδρος ο Γιάννης Αϊβατίδης με αναπληρωτή τον Αριστείδη Παππά. Τακτικά μέλη ορίστηκαν από τη δημοτική αρχή οι Γιάννης Τσίμαρης, Στέφανος Μάντζιος, Πιπίτσα Γκιόκα- Πεταλά, Θωμάς Χαλκιάς, Ευτυχία Μακρή, Ζωή Μασαούτη- Αλεξάκη και Βασιλική Μέγα, ενώ αναπληρωματικά μέλη οι Δημήτρης Πάνου, Βασίλης Βλέτσας, Ναυσικά Αυδίκου, Αικατερίνη Τόλη, Ειρήνη Ζιώγα και Σοφία Γκάρτζιου και Στέφανος Σίντος.
Στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης πρόεδρος παραμένει ο Βασίλης Τσαμπαλάς με αναπληρωτή τον Αλέκο Ράπτη και αντιπρόεδρος ορίστηκε ο Χρήστος Στουγιάννος με αναπληρώτρια τη Ζωή Μαντζούρη. Τακτικά μέλη ορίστηκαν οι Αριστείδης Παππάς, Γιάννης Αϊβατίδης, Χριστίνα Κωτσαντή, Λίντα Τζουβάρα, Μαρίνα Αναγνωστοπούλου, Δημοσθένης Κοντός και Στέφανος Σίντος, ενώ αναπληρωματικά μέλη οι Νίκος Τσόλης, Γιώργος Λώλης, Γιάννα Μαμακή, Όλγα Τσαβδαρίδου, Αλεξάνδρα Μάγκου- Γαλάρη, Γιούλη Παππά και Αλεξάνδρα Μπέγκα.
Αρνητικά τάχθηκε η επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Όλυ Τσουμάνη, χαρακτηρίζοντας τα νομικά πρόσωπα «μαγαζιά των δήμων, που δεν υπηρετούν τις λαϊκές ανάγκες», ενώ από τη διαδικασίας απείχε ο επικεφαλής της «Αριστερής Παρέμβασης στα Γιάννενα» Χρήστος Πατσούρας.
ΠΗΓΗ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου