Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Στήριξη για τις αλλαγές στην παιδεία από την Ντόρα Μπακογιάννη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012 | ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ

Συναινετική όσον αφορά τις μεταρρυθμίσεις στην παιδεία εμφανίστηκε χτες η Ντόρα Μπακογιάννη. Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας συναντήθηκε το πρωί με την υπουργό Παιδείας, Αννα Διαμαντοπούλου, προς την οποία εξέφρασε τη στήριξη του κόμματός της για τις αλλαγές στην παιδεία.
«Ζητήσαμε ενημέρωση, γιατί θέλαμε να γνωρίζουμε πώς προχωρεί η εφαρμογή του νόμου για τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τι σκοπεύει το υπουργείο να κάνει για τη μέση εκπαίδευση. Η άποψη της Δημοκρατικής Συμμαχίας είναι ότι, ιδιαίτερα στον τομέα της παιδείας όπου επετεύχθη η συναίνεση, πρέπει ταχύτατα να προχωρήσουν και τα υπόλοιπα νομοσχέδια με την ίδια λογική, έτσι ώστε οι αλλαγές που είναι απαραίτητες στον τομέα της παιδείας να συντελεστούν μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2012», σημείωσε η κ. Μπακογιάννη.
Κατά τα λοιπά, η αρχηγός της Δημοκρατικής Συμμαχίας αναφέρθηκε και στο θέμα της ΔΕΗ, χαρακτηρίζοντας το «χαράτσι» που περιλαμβάνεται στους λογαριασμούς της και την ποινή να κοπεί το ρεύμα στα νοικοκυριά αν δεν πληρωθεί «εγκληματική αντίληψη», ενώ ζήτησε να βρεθούν οι μεγάλοι φοροφυγάδες.
Εξάλλου, χτες η κ. Μπακογιάννη κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο για την πορεία διαπραγματεύσεων για το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση.
Ν. Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου