Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Δήλωση Υπουργού για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας των Πανελληνίων Εξετάσεων


Δελτίο Τύπου

Ο Υπουργός Παιδείας και  Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, με αφορμή την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας των εξετάσεων και με την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή των μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους νέους που είδαν τις προσπάθειές τους να στέφονται με επιτυχία.
Θερμά συγχαρητήρια ανήκουν και στους γονείς και κηδεμόνες για την πολύπλευρη στήριξη που παρείχαν στα παιδιά τους, στη δύσκολη αυτή συγκυρία.
Για όσους δεν πέτυχαν φέτος θέλω να τονίσω πως θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες για την πραγμάτωση των προσδοκιών τους, αρκεί να συνεχίσουν την προσπάθειά τους.
Θέλω, επίσης,  να συγχαρώ  τους υπαλλήλους και  τα στελέχη του Υπουργείου που εργάσθηκαν  αποτελεσματικά με υψηλό αίσθημα ευθύνης και εκτός τυπικού ωραρίου για την επεξεργασία και την έκδοση αποτελεσμάτων.
Θέλω,  τέλος,  να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς που εργάστηκαν,  μαζί με τους μαθητές,  εντατικά και με αυταπάρνηση  κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς .»
ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου