Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



TAMEIO ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ
ΕΚΠ/ΚΩΝ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΑΡ.ΠΡΩΤ:120                                                                             Ιωάννινα 3/10/2012
Πληρ: Γιάννης Στέφος Τηλ:26510 41085        
                                    Κιν:6944392910
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
 
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι     
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου  σας εύχεται καλή σχολική χρονιά.
Αγαπητοί συνάδελφοι η δύναμη του ταμείου μας είναι τα εγγεγραμμένα μέλη του. Γι αυτό καλούμε όλους και όλες τους συναδέλφους με οργανική θέση στο νομό Ιωαννίνων να εγγραφούν σʼ αυτό. Η ετήσια συνδρομή για κάθε μέλος ανέρχεται στα πενήντα ευρώ. Υπενθυμίζουμε επίσης, πως οποιαδήποτε στιγμή αποχωρήσει κάποιος από το ταμείο, επιστρέφεται το 80% του ποσού που έχει πληρωθεί από συνδρομές σε αυτό. Με απόφαση του Δ.Σ. η συνδρομή των μελών μας από το νέο έτος θα κρατείτε σε δύο δόσεις των είκοσι πέντε ευρώ: μία τέλος Ιανουαρίου και μια τέλος Αυγούστου. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το Δ.Σ. του ταμείου μας στάθηκε αρωγός σε όλες τις περιπτώσεις που οι συνάδελφοι χρειάστηκαν τη βοήθειά του. Σας διαβεβαιώνουμε πως το ίδιο θα πράξουμε και στο μέλλον στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας.
Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας σε συνεργασία με το Παράρτημα ΠΕΕΚΠΕ Ηπείρου (Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση) διοργανώνει εκπαιδευτική εκδρομή στον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης Περιβάλλον και Πολιτισμός 2012 : «Παντέχνου πυρός σέλας – Λαμπερές ιστορίες φωτιάς» της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων κ Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Γ.Γ. Πολιτισμού του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α.
Παράλληλα οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια βιωματική ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο και στη συνέχεια να παρακολουθήσουν μια σύντομη παρουσίαση εκπαιδευτικού προγράμματος με θέμα : «Αναζητώντας την Ιερή Φηγό» στο ξενοδοχείο «Πρυτανείο» το οποίο βρίσκεται εγγύς του αρχαιολογικού χώρου.
Επίσης θα διανεμηθεί σχετικό εκπαιδευτικό υλικό του συναδέλφου Θωμά Λώλη ο οποίος θα είναι και ο εμψυχωτής της όλης δράσης.
Ώρα αναχώρησης- μπροστά από την Ακαδημία- στις 10:00΄ και επιστροφή στο ίδιο σημείο στις 14:30΄ περίπου. Η μετακίνηση θα γίνει με δύο τουριστικά  λεωφορεία. Τα έξοδα μετακίνησης θα καλυφθούν από το ταμείο μας. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας όσον αφορά τις δηλώσεις συμμετοχής.
 
Επίσης το ταμείο μας διοργανώνει διήμερη εκδρομή με πιθανότατη ημερομηνία το Σάββατο και την Κυριακή 3 και 4 του Νοέμβρη αντίστοιχα. Τόπος προορισμού ο Βόλος όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Την  Κυριακή θα επισκεφτούμε χωριά του Πηλίου. Για το θέμα αυτό θα υπάρξει πλήρης ενημέρωση μέχρι τις 10 του Οκτώβρη. Το ποσό της συμμετοχής για κάθε άτομο σε δίκλινο δωμάτιο ανέρχεται στα 47 ευρώ.
          Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή στα μέλη του ταμείου.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιάννης Στέφος                                                   Μαίρη Μοσχίδου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου