Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις» ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία των 2 Χρυσαυγιτών

http://www.iefimerida.gr/

Η πρωτοεμφανιζομενη ομάδα «Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις» ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής, του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη.
Λίγο μετά τις 8 το απόγευμα η αντιτρομοκρατική επιβεβαίωσε τη γνησιότητα της 18σέλιδης προκήρυξης που υπογράφει η οργάνωση και η οποία βρέθηκε μέσα σε στικάκι USB στο Σκοπευτήριο Καισαριανής.
Ειδικότερα, περίπου στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου άγνωστος τηλεφώνησε στο τηλεφωνικό κέντρο του zougla.gr λέγοντας ότι στο μνημείο πεσόντων στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής υπάρχει ένας φάκελος μέσα στον οποίο βρίσκεται το USB με την προκήρυξη για την ανάληψη ευθύνης της επίθεσης από την οποία έπεσαν νεκροί οι Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης και τραυματίστηκε σοβαρά ο Αλέξανδρος Γέροντας.
Αντρες της Αντιτρομοκρατικής φέρεται να έχουν πάει στην περιοχή για να εξετάσουν τα ευρήματα, ωστόσο, από την ΕΛ.ΑΣ. δεν επιβεβαιώνεται τίποτα επισήμως.
Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις» ανέλαβε τ
Πηγή: Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις» ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία των 2 Χρυσαυγιτών | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/130834#ixzz2kqJK8jDE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου