Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για την πολιτική της Ευρωπαικής Ένωσης

Χωρίς τίτλο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Οι πολιτικές  που εκπορεύονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εφαρμόζονται στη χώρα μας από τη συγκυβέρνηση  οδηγούν στην καταστροφή τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. Στα νέα βάρβαρα μέτρα  που ψηφίστηκαν χθες, Κυριακή  30 Μαρτίου 2014, από τη Βουλή περιλαμβάνονται η απελευθέρωση των απολύσεων, το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας και η περαιτέρω οικονομική αφαίμαξη των ασφαλιστικών ταμείων καθώς και η λεγόμενη εργαλειοθήκη ΟΟΣΑ, με τα πλήγματα που επιφέρει στους φαρμακοποιούς, στους κτηνοτρόφους και άλλους τομείς εργαζομένων.
Την Τρίτη  1η Απρίλη συνεδριάζουν στο Ζάππειο Μέγαρο  οι υπουργοί Οικονομικών (ΕΚΟΦΙΝ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η Κυβέρνηση για άλλη μια φορά συνεχίζοντας τον αντιδημοκρατικό της κατήφορο, επιδεικνύει τον αυταρχισμό της, απαγορεύοντας την προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνδικάτων και των φορέων απέναντι στις βάρβαρες πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προφασιζόμενη «κινδύνους για τη δημόσια ασφάλεια» και επικαλούμενη την «ανάγκη προστασίας της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας».
Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει την αντιδημοκρατική απαγόρευση των συγκεντρώσεων και πορειών,  την προσπάθεια φίμωσης των εργαζομένων και την αντισυνταγματική κατάργηση  του δικαιώματος ειρηνικής έκφρασης διαμαρτυρίας.
Απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής σε όλους τους Δημόσιους Υπαλλήλους αλλά και σε όσους και όσες βιώνουν καθημερινά τις συνέπειες αυτών των πολιτικών στην ίδια τους τη ζωή στο συλλαλητήριο καταγγελίας της βάρβαρης πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης που οργανώνεται από κοινού με το Εργατικό Κέντρο της Αθήνας , το ΤΕΕ, τον ΠΦΣ και το ΦΣΑ

              την Τρίτη, 1η Απριλίου 2014 και ώρα 6.00μμ
 στην Πλατεία Κλαυθμώνος

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου