Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Οριστικά Αποτελέσματα δικαιούχων φοιτητών για τη στέγαση στις Φοιτητικές Κατοικίες (Παλαιότερα έτη - Μεταπτυχιακοί)

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Δ/ΝΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
ΤΗΛ: 2651005466-67
Ιωάννινα,  05/11/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά τον έλεγχο των αιτήσεων επανεξέτασης και την επανεκτίμηση των στοιχείων, που δεν είχαν ληφθεί υπόψη κατά την διαδικασία επιλογής, οι  παρακάτω φοιτητές επιλέγονται για διαμονή στις Φοιτητικές Κατοικίες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων:

(Παρακαλούμε δείτε αναλυτικά τον πίνακα αποτελεσμάτων στο συνημμένο αρχείο)

Για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος, η διάθεση των δωματίων για όσους παραλαμβάνουν δωμάτιο για πρώτη φορά και δεν διαμένουν στις Φοιτητικές Κατοικίες Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, θα πραγματοποιηθεί από Παρασκευή 6 έως Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015.

Οι υπόλοιποι δικαιούχοι, που έχουν δωμάτιο στις Φοιτητικές Κατοικίες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, θα ανανεώσουν την παραμονή τους σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν από το Τμήμα Πρόνοιας.

Τα δωμάτια θα παραλαμβάνονται από τους ίδιους τους δικαιούχους με την επίδειξη της αστυνομικής και της φοιτητικής τους ταυτότητας.

Όσοι δεν παραλάβουν τα δωμάτια ή δεν ανανεώσουν την παραμονή τους μέσα στις παραπάνω προθεσμίες, χάνουν το δικαίωμα διαμονής στις Φοιτητικές Κατοικίες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Δεν δικαιούνται δωμάτιο στις Φοιτητικές Κατοικίες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όσοι διαμένουν στην εστία του Ε.Ι.Ν. ή του ΔΙΚΕΠΠΕ.

Όσοι δεν είναι δικαιούχοι για την νέα ακαδημαϊκή χρονιά, παρακαλούνται να παραδώσουν τα δωμάτιά τους έως την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015.

Οι φοιτητές που έκαναν αίτηση και δεν έλαβαν δωμάτιο στις Φοιτητικές Κατοικίες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, αν επιθυμούν να διαμείνουν σε δωμάτιο ξενοδοχείου, μπορούν να καταθέσουν αίτηση στο Τμήμα Πρόνοιας μέχρι την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015.


Από την Εφορεία Φοιτητικών Κατοικιών


Συνημμένο Αρχείο:
Οριστικά Αποτελέσματα δικαιούχων φοιτητών για τη στέγαση στις Φοιτητικές Κατοικίες (Παλαιότερα έτη - Μεταπτυχιακοί)
Σχετικό Link: http://www.uoi.gr/gr/students/social/residence.php
 
Σχετικό Αρχείο: http://www.uoi.gr/files/news/attachments/7498.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου