Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Εκδήλωση για τον παιδευτικό ρόλο των ΜΜΕ



2067340638.jpg
Εκδήλωση με θέμα τον παιδευτικό ρόλο των ΜΜΕ οργανώνει το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και η Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 12 το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. «Τα ΜΜΕ σε εποχή κρίσης: Εκπαιδεύουν ή χειραγωγούν; Μια συζήτηση για τον παιδευτικό ρόλο των μέσων μαζικής επικοινωνίας» είναι ο τίτλος της δράσης, που φιλοδοξεί να εμπλέξει σε έναν ανοιχτό διάλογο για την παιδευτική λειτουργία της δημοσιογραφικής γλώσσας τους φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου.
Συζητούν οι κ.κ. Γιάννης Κεΐσογλου, Δημοσιογράφος, μέλος Ένωσης Συντακτών Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων, Βασίλης Κούτρας, Καθηγητής Π.Τ.Ν. Πανεπιστημίου Ιωαννίνων,  Χρήστος Μπεχλιβάνος, Δημοσιογράφος, πρ. Πρόεδρος Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Εύβοιας, Στ. Ελλάδος και Πρόεδρος του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ένωσης, Γιώργος Φιλιππάκης, Δημοσιογράφος, μέλος Δ.Σ. Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, Ιορδάνης Χασαπόπουλος, Δημοσιογράφος MEGA CHANNEL. Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν οι κ.κ. Γεώργιος Καψάλης, Πρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Μαρία Σακελλαρίου, Πρόεδρος Π.Τ.Ν., Αν. Καθηγήτρια και Θανάσης Παπανδρόπουλος, Διεθνής Πρόεδρος Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων και Ιππότης της Τιμής της Γαλλικής και Ουγγρικής Δημοκρατίας.
Την εκδήλωση θα συντονίσει η Νικολέττα Τσιτσανούδη – Μαλλίδη, Επίκ. Καθηγήτρια Π.Τ.Ν. Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων. Στους φοιτητές/τριες θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
ΠΗΓΗ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου