Στέφανος Σίντος

Πρόεδρος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ιωαννίνων, αναπληρωματικός αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε., τηλ.: 6932817359, e-mail: stefsintos@gmail.com

Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

Τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 θα συνεδριάσει το ΚΥΣΠΕ


Τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 θα συνεδριάσει το ΚΥΣΠΕ με θέματα ημερήσιας διάταξης:
 1.«Συζήτηση για τη μοριοδότηση των σχολικών μονάδων Π.Ε., για ένταξη σχολικών μονάδων Π.Ε. στην κατηγορία των δυσπρόσιτων και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
2.«Εξέταση αιτήσεων απόσπασης (αμφισβητούμενες κ.λπ.) εκπαιδευτικών από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
3.«Εξέταση αιτήσεων απόσπασης εκπαιδευτικών Π.Ε. σε σχολικές μονάδες της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών και Θεσσαλονίκης και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
4.«Εξέταση αιτήσεων απόσπασης εκπαιδευτικών Π.Ε. σε σχολικές μονάδες του Αρμενικού Κυανού Σταυρού Αθήνας και Νίκαιας και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
5.«Εξέταση αιτήσεων απόσπασης εκπαιδευτικών Π.Ε. σε σχολικές μονάδες της Γενικής Αρμενικής Ένωσης Αγαθοεργίας και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
6.«Εξέταση αιτήσεων ανάκλησης αιτήσεων μετάταξης εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου