Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Το Κάστρο των παιδιών!

Το Κάστρο των παιδιών!

 
Θερινό Σχολείο Πολιτισμού
2 έως 6 Ιουλίου 2018
 
Το Κάστρο των Παιδιών, επιστρέφει!
 

Η νέα πλατφόρμα εκδηλώσεων, αφιερωμένων στους μικρότερους συμπολίτες μας, που εγκαινιάστηκε το 2017 από το Πνευματικό Κέντρο, ανοίγει και πάλι τις πύλες της από 2 έως 6 Ιουλίου 2018, στους χώρους του Ιτς Καλέ και συγκεκριμένα στους χώρους του Μουσείου Αργυροτεχνίας του ΠΙΟΠ
Πρόκειται ουσιαστικά για ένα Θερινό Σχολείο Πολιτισμού, με δομημένα εργαστήρια, τα οποία θα καθοδηγούν έμπειροι εκπαιδευτές, εμψυχωτές, καλλιτέχνες και παιδαγωγοί.
Στόχος του είναι να απασχολήσει με δημιουργικό τρόπο και εντελώς δωρεάν, παιδιά Δημοτικού Σχολείου, από 6 -12 ετών, μέσα από εργαστήρια, παιχνίδια, παραστάσεις, χορό και μουσική.
Στα περισσότερα από τα εργαστήρια και τις δράσεις υπεύθυνοι θα είναι καθηγητές και συντονιστές αναλόγων εργαστηρίων ή δράσεων του Πνευματικού Κέντρου καθώς και έμπειροι ειδικοί.
Είναι γνωστή σε όλους η ποιοτική και ουσιαστική δουλειά που γίνεται στις εκπαιδευτικές δομές του Πνευματικού Κέντρου, όπως το Ωδείο, την Σχολή Χορού, το εικαστικό Εργαστήρι κλπ
Αξιοποιώντας λοιπόν και φέτος την εμπειρία, τις γνώσεις και τον ενθουσιασμό των στελεχών και των συνεργατών μας, προσφέρουμε στα παιδιά της πόλης μας, μια ακόμα πολιτιστική ευκαιρία και επιλογή, πέρα από την τηλεόραση, το διαδίκτυο και την αδράνεια.
Τέλος, είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε την καθοριστική συμβολή του Μουσείου Αργυροτεχνίας του ΠΙΟΠ, διαθέτοντας τους χώρους, τις υποδομές του, αλλά και στηρίζοντας υλικά την δράση μας.

Τονίζεται ότι συμμετοχή για τα παιδιά της πόλης μας είναι εντελώς δωρεάν και θα γίνει με σειρά προτεραιότητας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου