Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Ποιοι θα αξιολογήσουν τους 13 Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης και τα άλλα στελέχη

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
Οι 13 Περιφερειακοί  Διευθυντές Εκπαίδευσης θα αξιολογηθούν μέχρι τέλους του μήνα για τα διοικητικά τους καθήκοντα από δύο Γενικούς Διευθυντές του υπουργείου Παιδείας: την κ. Καρδαμίτση και την κ. Παπαδάκη.
Για τα Επιστημονικά τους και Παιδαγωγικά τους καθήκοντα  θα αξιολογηθούν από τον πρόεδρο του ΙΕΠ Σωτήρη Γκλαβά.
Κατά την πρώτη εφαρμογή της αξιολόγησης, που βρισκόμαστε τώρα, δεν αξιολογείται το κριτήριο «πόσο καλοί αξιολογητές είναι» , καθώς δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η αξιολόγηση.
Ηδη το υπουργείο Παιδείας έχει ανοίξει πλατφόρμα αξιολόγησης στην οποία όλα τα στελέχη  συμπληρώνουν το προσωπικό τους portfolio
Ο κάθε Περιφερειακός Διευθυντής θα πρέπει να αξιολογήσει μέχρι τέλος του μήνα  τους Συμβούλους Επιστημονικής  Παιδαγωγικής Καθοδήγησης  και όλους τους Σχολικούς Συμβούλους, μόνο ως προς το διοικητικό τους έργο.
Οι Σύμβουλοι  Επιστημονικής  Παιδαγωγικής Καθοδήγησης  θα αξιολογήσουν τους Σχολικούς Συμβούλους  ως προς το επιστημονικό και παιδαγωγικό έργο.
Στην Αττική ο Περιφερειακός Διευθυντής Δ. Γκίνης έδωσε προθεσμία στα στελέχη εκπαίδευσης να συμπληρώσουν το portfolio μέχρι και τις 22 Αυγούστου.
ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου