Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Μουσικές βραδιές στο Art café

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 9:30 μ.μ. το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών ξεκινάει τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με την πραγματοποίηση μιας μουσικής βραδιάς με το συγκρότημα «Slam in a jam», που θα γίνει στο χώρο του Art καφέ (φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου).
Το κοινό θα απολαύσει μια μουσική βραδιά με μελωδίες Swing, Bossa και Pop. Τα μουσικά κομμάτια θα ερμηνεύσει η Σοφία Καμηνά, ενώ στην ενορχήστρωση και στην ακουστική κιθάρα είναι ο Βαγγέλης Πεπόνης και στο ακουστικό μπάσο ο Θωμάς Μήτσης.
Η Σοφία Καμηνά είναι φοιτήτρια στο Μαθηματικό του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής και έχει συνεργαστεί με ονόματα, όπως ο Γιώργος Γάκης και η Julie Massino, ενώ έχει πραγματοποιήσει επιτυχημένες παραστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Ο Βαγγέλης Πεπόνης σπούδασε στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης για την περίοδο 1996 έως 2000. Είναι ειδικευμένος στην ηλεκτρική κιθάρα. Εργάστηκε ως  Καθηγητής του Σύγχρονου Τμήματος ηλεκτρικής κιθάρας στο Δημοτικό Ωδείο Ιωαννίνων, Καθηγητής στο Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Ιωαννίνων και Καθηγητής στο Ωδείο «Bollero» Καλαμαριάς. Επιπλέον, έχει  υπάρξει μέλος σε συγκροτήματα όπως, «JAZZIN” AROUND», «NOTE DI UNA NOTTE», «BLUES PEOPLE», «DOWN THE ALLEY» και άλλα.
Ο Θωμάς Μήτσης ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές στην ηλικία των 7 ετών στο δίσκαλο αρμόνιο, στο οποίο και συνέχισε μέχρι το επίπεδο της πρώτης μέσης. Ταυτόχρονα καταπιάστηκε με τη μελέτη διάφορων άλλων μουσικών οργάνων (ακορντεόν, κιθάρα, ντράμς, μπουζούκι, φλάουτο) μέχρι την ηλικία των 14 ετών, που «ανακάλυψε» το ηλεκτρικό μπάσο. Έχει συμμετοχές σε συναυλίες και στούντιο δουλειές με μπάντες όπως οι Aengon, Queen Boogie, Yellow Devil Sauce και La bande du Demon. Aπό το 2008 δραστηριοποιείται στο χώρο της διδασκαλίας του ηλεκτρικού μπάσου στα Ιωάννινα, και πρόσφατα έφτιαξε το δικό του στούντιο πρόβας-ηχογράφησης και music shop Goblin Studio.
Το συγκρότημα «Slam in a jam» βρίσκεται στο χώρο της μουσικής σκηνής ένα χρόνο τώρα και πραγματοποιεί παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου