Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Καταγγελία για τη δίωξη της Προέδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λακωνίας

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει τη δίωξη της Ελισάβετ Παπαδοπούλου, Προέδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Γιάννης Ρίτσος» και εκλεγμένης εκπροσώπου στο ΠΥΣΠΕ Λακωνίας.
Η συνάδελφος  Ε. Παπαδοπούλου διώκεται -σύμφωνα με την καταγγελία της ΔΟΕ, της ΟΛΜΕ, πολλών Συλλόγων Π.Ε. και ΕΛΜΕ- γιατί ως αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Λακωνίας διατύπωσε γνώμη διαφορετική από τη Διοίκηση η οποία έχει την άποψη ότι με βάση το νέο πειθαρχικό κώδικα των Δημοσίων Υπαλλήλων, αυτό συνιστά αναξιοπρεπή συμπεριφορά εντός και εκτός Υπηρεσίας.
Πιστεύουμε απολύτως ότι αυτή η πράξη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Λακωνίας αποτελεί προσπάθεια φίμωσης κάθε αγωνιστικής φωνής στο Συνδικαλιστικό Κίνημα και παρεμπόδιση της συνδικαλιστικής δράσης. Απαιτούμε να παύσει άμεσα η άδικη και παράνομη δίωξη της συναδέλφου Ε. Παπαδοπούλου.
Σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε απερίφραστα ότι η μοναδική απάντηση, στις διώξεις και τον αυταρχισμό, είναι η ένταση του αγώνα για την ανατροπή της αντιλαϊκής και αντεργατικής πολιτικής Κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου