Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Ποιοι μετέχουν (τελικά) στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων


Οριστικοποιήθηκε η σύνθεση μετά τη διόρθωση της πρώτης απόφασης του Πρωτοδικείου - Στο Μπιζάνι η τρίτη έδρα της παράταξης Νάτση
Πριν καν κατατεθεί κάποια ένσταση από τους ενδιαφερόμενους συμβούλους ή τις ενδιαφερόμενες παρατάξεις, το Πρωτοδικείο Ιωαννίνων προχώρησε στη διόρθωση της απόφασης που εξέδωσε την Τρίτη, με την οποία καθόρισε την κατανομή των εδρών στο νέο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ιωαννιτών.
Το οφθαλμοφανές λάθος που ανακαλύφθηκε από την πρώτη στιγμή, από τους δημοσιογράφους όμως και όχι από το Πρωτοδικείο ή τις παρατάξεις, δεν ήταν δυνατό να μη διορθωθεί και αυτό έγινε και επίσημα από το Πρωτοδικείο που κατανέμει την τρίτη έδρα της παράταξης Νάτση στην Δ.Ε Μπιζανίου και όχι σε αυτήν του Περάματος.
Έτσι, εκτός από τον επικεφαλής Λ. Νάτση και τον Γ. Στέφο η παράταξη εκλέγει ως τρίτη δημοτική σύμβουλο τη Σεβαστή Μπακαλούμη από τη Δ.Ε Μπιζανίου.
Εκείνος που την «πληρώνει» είναι ο πρώτος σε ψήφους της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας στην ίδια ενότητα, Αχ. Σίντος ο οποίος δεν εκλέγεται.
Αντιθέτως, εκλέγεται κανονικά από την παράταξη Γκόντα στην Δ.Ε Περάματος ο Λ. Τζίμας που «πλήρωνε» το πρώτο λάθος της απόφασης του Πρωτοδικείου.
Αλλαγή υπήρξε ωστόσο και στην Δ.Ε Παμβώτιδος για την παράταξη Μπέγκα, αφού εκλέγεται εκτός του Γ. Βίννη, η Αλεξάνδρα Μπέγκα και όχι η Ειρήνη Βαρτζιώτη.
Στην πρώτη καταμέτρηση η δεύτερη είχε περισσότερες ψήφους από την πρώτη, όμως ακολούθησε ένσταση, έγινε επανακαταμέτρηση και η έδρα κατέληξε στην κα. Μπέγκα.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ από την Ελευθερία
ΠΗΓΗ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου