Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Λοβέρδος: Να επανεξεταστεί το μέτρο της διαθεσιμότητας

«ΕΝΤΙΜΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ»

«Το θέμα της διαθεσιμότητας πρέπει να επανεξεταστεί γιατί δεν έχει φέρει αποτελέσματα», δήλωσε σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Λοβέρδος: Να επανεξεταστεί το μέτρο της διαθεσιμότητας
Ο κ. Λοβέρδος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, πρόσθεσε πως το θέμα των διαθεσιμοτήτων διοικητικών υπαλλήλων των Πανεπιστημίων «λύθηκε έντιμα».

Επίσης, σημείωσε ότι θα επανεξεταστεί και το ζήτημα της Τράπεζας Θεμάτων αφού βγουν και οι βαθμολογίες των μαθητών και διευκρίνισε πως δεν είπε ποτέ ότι θα καταργηθεί.
Η πρώην υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, μιλώντας επίσης στον Σκάι, είπε ότι οι αλλαγές στην Παιδεία πρέπει να έχουν ευρύτερη συναίνεση, κι όταν αρχίσει ο κάθε υπουργός αυτά που φαντάζεται να τα κάνει μόνος του, αποβαίνει σε βάρος των μαθητών.
Στο μεταξύ, οξύτατη κριτική στον Ανδρέα Λοβέρδο εξαπέλυσε μέσω του Βήμα fm ο Θεόδωρος Πάγκαλος, λέγοντας ότι «ορισμένοι δεν βάζουν μυαλό, κοροϊδεύουν τους πολίτες και κάνουν αυτά που έκαναν πάντα».
Αναφερόμενος στην αξιολόγηση στα πανεπιστήμια, ο κ. Πάγκαλος σημείωσε ότι αυτοί που τους αξιολόγησαν είναι «αυτοί που διόρισαν αυτούς τους άχρηστους».
ΠΗΓΗ:  ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου