Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Συλλαλητήριο την Τετάρτη 20/01/2016 στις 6 μμ στην Περιφέρεια Ηπείρου





Ν.Τ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ


15.01.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   

Συνέντευξη φορέων και οργανώσεων
για το ασφαλιστικό
Κοινή  συνέντευξη έδωσαν φορείς και οργανώσεις για το ‘νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο’ που έδωσε στη δημοσιότητα η Κυβέρνηση και θα κατατεθεί τις επόμενες ημέρες για συζήτηση και ψήφιση από τη Βουλή.
Κοινή ήταν η πεποίθηση όλων των συμμετεχόντων ότι το νέο νομοσχέδιο κατεδαφίζει πλήρως την κοινωνική ασφάλιση στη χώρα μας, συνεχίζοντας το έργο των προηγούμενων Κυβερνήσεων που ψηφίστηκαν την προηγούμενη 25ετία και ιδιαίτερα τη μνημονιακή περίοδο (Ν. 3863/2010, 3865/2010, 4336/2015).
Στη σύσκεψη αποφασίστηκε κοινή δράση όλων των φορέων με στόχο την αποτροπή της ψήφισης του νέου αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου.
Σε αυτό το πλαίσιο όλοι οι φορείς θα δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για την στηριξη και οργάνωση δράσεων και κινητοποιήσεων
Καλούν σε συλλαλητήριο την Τετάρτη 20/01/2016 στις 6 το απογευμα στην Περιφέρεια Ηπείρου.                                                                  
ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ
Ν.Τ. Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ, Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνων, Εμπορικός Σύλλογος, Γενικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων, Ένωση Νέων Αγροτών Δικηγορικός Σύλλογος, Συμβολαιογραφικός Σύλλογος, Ιατρικός Σύλλογος , Φαρμακευτικός Σύλλογος , Οδοντιατρικός Σύλλογος , ΤΕΕ/ΤΗ, Οικονομικό Επιμελητήριο , ΓΕΩΤΕΕ/ΤΗ, ΕΣΗΕΠΗΝ,  Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δημόσιου και Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου