Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Σύσκεψη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Ιωαννίνων με τους Σχολικούς Συμβούλους του Νομού Ιωαννίνων



  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  
     ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ιωάννινα,  29-03-2012
Αρ. Πρωτ.: 163
Ταχ. Δ/νση: Αράπη 1A -  45332 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Τηλ. - FAX: 26510 78747
Ιστοσελίδα: www.syldnioa.gr

ΠΡΟΣ :
1. Μέλη
2. ΜΜΕ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 28-03-2012, στα γραφεία του Συλλόγου, κοινή σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου και των Σχολικών Συμβούλων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Ιωαννίνων με θέμα: «Η αξιολόγηση στην Εκπαίδευση».
Ο πρόεδρος του Συλλόγου και τα μέλη του Δ.Σ ανέπτυξαν σε γενικές γραμμές τις θέσεις της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος  για την αξιολόγηση, θέσεις που είναι ψηφισμένες από τις Γενικές Συνελεύσεις του Κλάδου. Δήλωσαν δε ότι στην ιστορία της εκπαίδευσης καμιά προσπάθεια επιβολής αξιολόγησης που ήταν πέρα από τις θέσεις του κλάδου δε στέφθηκε με επιτυχία.
Οι Σχολικοί σύμβουλοι από την πλευρά τους ενημέρωσαν σε ποιο στάδιο βρίσκεται αυτή τη στιγμή η διαδικασία της αξιολόγησης και εξέφρασαν τους προβληματισμούς και τις απόψεις τους.
Η συζήτηση διεξήχθη σε πάρα πολύ καλό κλίμα, ενώ και οι δύο πλευρές έδωσαν αμοιβαία υπόσχεση ότι η συνεργασία τους θα συνεχιστεί  και στο μέλλον για το καλό της εκπαίδευσης, των μαθητών και των εκπαιδευτικών.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου