Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Σημαντικός αριθμός πλαστών πτυχίων αποκαλύπτει η Α. Διαμαντοπούλου-Χειρουργός με πλαστό πτυχίο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr

«Μόλις διαπιστώθηκε ότι ο τίτλος σπουδών του  του ιατρού- χειρουργου   δεν ήταν γνήσιος , προέβη άμεσα στην καταγγελία της σύμβασης μίσθωσης έργου που έχει συνάψει μαζί του το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ» αποκαλύπτει έγγραφο του υπουργού Κοινωνικής Αφάλισης Γιώργου Κουτρουμάνη.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ
Στο μεταξύ «πρωταθλητές» φαίνεται πως είναι οι Ελληνες στη χρήση πλαστών πτυχίων, Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών , τουλάχιστον αυτό προκύπτει από το έγγραφο της  υπουργού  Παιδείας Αννας Διαμαντοπούλου που  παρουσιάζει κατ αποκλειστικότητα το esos.gr.
"Aπό την ίδρυση του ΔΟΑΤΑΠ έως σήμερα εντοπίστηκε σημαντικός αριθμός μη γνήσιων τίτλων όλων των ακαδημαικών επιπέδων βασικών , Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών" , αποκαλύπτει για πρώτη φορά και μάλιστα εγγράφως υπ. Παιδείας, η Αννα Διαμαντοπούλου.
Ο ΔΟΑΤΑΠ ,δηλώνει η υπ. Παιδείας, διερευνά υπεύθυνα οποιαδήποτε επώνυμη ή ανώνυμη καταγγελία που αποστέλλεται στα γραφεία του και αφορά γνώση ή και υποψία ύπαρξης κατάθεσης προς αναγνώριση σ αυτόν μη γνήσιου τίτλου.
Ανάλογα με το πόρισμα της σχετικής διερεύνησης ο Οργανισμός καταλήγει σε σχετική ενημέρωση, απόφαση και ενέργειες που χρειάζονται τονίζει η κ. Διαμαντοπούλου.
Σχετικά με τις εξ αποστάσεως σπουδές ή σε Ιδρύματα τύπου Ανοικτού Πανεπιστημίου η υπουργός Παιδείας υπογραμμίζει ότι « ο ΔΟΑΤΑΠ παρακολουθεί τις εξελίξεις και προσαρμόζει αντίστοιχα τους τρόπους ελέγχου των σπουδών, σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία και τους κανονισμούς των ΑΕΙ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου