Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Α.Σαμαράς: "Δεσμεύομαι για τον κατώτατο μισθό"


Με αποκλειστική και βαρυσήμαντη συνέντευξη του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά και τίτλο: "Δεσμεύομαι για τον κατώτατο μισθό" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews.

O Πρωθυπουργός "ανοίγει τα χαρτιά του" και μιλάει για όλα. Για τον Γ.Στουρνάρα λέει: "έχει την απόλυτη στήριξή μου και ο ίδιος πιστώνεται μεγάλο μέρος από αυτην την αναστροφή κλίματος που πετύχαμε τους τελευταίους μήνες", ενώ για τον Αλ.Τσίπρα δηλώνει: "με αυτά που λέει μάλλον κάνει...καζούρα παρά αντιπολίτευση! Μάλλον φέρεται ως αρχηγός... "δεκαπενταμελούς", παρά ως πολιτικός ηγέτης. Τα παιδία "παίζει"..."

Παράλληλα, ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρεται στους αγρότες λέγοντας: "ο,τι μπορούσαμε να κάνουμε σε αυτήν τη φάση το κάναμε. Δεν έχουμε περιθώρια για κάτι παραπάνω. Και το ξέρουν. Δεν θέλω και δεν μπορώ να τους κοροϊδεύω". Σε ό,τι αφορά στον ανασχηματισμό λέει "οπότε χρειαστεί, θα γίνει", ενώ μεταξύ άλλων μιλάει και για την περίοδο της διακυβέρνησης Καραμανλή.

Στο κύριο άρθρο της εφημερίδας ο Νίκος Χατζηνικολάου κάνει το...μνημόσυνο του Μνημονίου υπό τον τίτλο: "Το λάθος του ΔΝΤ με αριθμούς!". Και αναφέρει χαρακτηριστικά: "Ποια επιτυχία και σε ποιόν τομέα έχει να επιδείξει η τρόικα με το εξοντωτικό για την ελληνική κοινωνία πρόγραμμα λιτότητας -το περιβόητο μνημόνιο- που κατάρτισε και μας επέβαλε πριν από τρία χρόνια; Ποιες από τις προβλέψεις της επαληθεύτηκαν; Ποιες από τις υποσχέσεις της τηρήθηκαν;"

Στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:


- "Δεν ψάχνετε επενδυτές, αλλά μαζοχιστές". Τι "τρόμαξε" τον εμίρη του Κατάρ Αλ θανί και ακύρωσε την επένδυση στην Οξυά.
- Εβαλντ Νοβότνι, μέλος του Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας: "Χρειάζεται ισορροπία μεταξύ λιτότητας και επενδύσεων"
- Η "κόκκινη βίβλος" του Βύρωνα. "Όλες οι επαναστάσεις ξέσπασαν από την αλόγιστη φορομπηχτική πολιτική των "αρχόντων".
- Στη Γερμανία και την Τουρκία καταλήγει ο χρυσός των Ελλήνων. Ξένες εταιρείες που χρηματοδοτούν ενεχυροδανειστήρια στην Ελλάδα, στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ.

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: "Ας γίνουμε όλοι μια γροθιά ενάντια στην ξένη κατοχή".
Επίσης, διαβάστε τη σελίδα του ΚΥΡ, ο οποίος με το πενάκι του σατιρίζει και καταγράφει την επικαιρότητα.
Ακόμη...
Η ψυχή μιας εφημερίδας είναι το κύριο άρθρο της. Αν όμως σήμερα μια εφημερίδα δημοσίευε αντ' αυτού μια μικρή αγγελία ευρέσεως (πραγματικής) εργασίας, θα πήγαινε για Πούλιτζερ! Η συνέχεια (αυτών των μεγαλειωδών σκέψεων) στην "Πράβδα" του Στάθη...

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

- Πρόβα νυφικού για τη Μαίρη. Συνατσάκη-Στρατής: "Κλειστός" γάμος μέσα στο καλοκαίρι. Το ραντεβού με δημοφιλή σχεδιαστή νυφικών, το ξωκλήσι και οι προσκλήσεις με sms.
- Τρυφερή έξοδος στην Κηφισιά. Ο πρίγκιπας Νικόλαος και η σύζυγός του Τατιάνα βρέθηκαν στην Ελλάδα, με τον φακό της "R" να καταγράφει στιγμές από τον ελεύθερο χρόνο τους στα βόρεια προάστια.
- Ντορέττα Παπαδημητρίου: "Έδιωξα από τη ζωή μου όσους με πλήγωσαν". Μια αποκαλυπτική συνέντευξη λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό του Dancing with the stars.
- Ζέτα Μακρυπούλια-Νίκος Μουτσινάς: Ο "τελευταίος" χορός.
- Γιώργος Μιχαλακόπουλος: "Εξακολουθώ να νομίζω ότι είμαι 30 ετών. Τα εξωτερικά μου στοιχεία δεν με έχουν "κωλώσει", όπως λέμε κοινώς"
- Μαμά για δεύτερη φορά: Γλυκιά αναμονή γα την Τζίνα Αλιμόνου και τον σύζυγό της Παύλο Βαρδινογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου