Στέφανος Σίντος

Πρόεδρος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ιωαννίνων, αναπληρωματικός αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε., τηλ.: 6932817359, e-mail: stefsintos@gmail.com

Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015

Στροφή 180 μοιρών Πανούση: Η ανοχή στους κουκουλοφόρους έχει τα όριά της


Στροφή 180 μοιρών Πανούση: Η ανοχή στους κουκουλοφόρους έχει τα όριά της

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του όπου χαρακτήρισε τις καταλήψεις στα πανεπιστήμια «ενδο-οικογενειακή υπόθεση»

Eντελώς διαφορετική προσέγγιση στο ζήτημα των κουκουλοφόρων και μετά τον ορυμαγδό αντιδράσεων από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, είχε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη το Σάββατο.
Ο κύριος Πανούσης, είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων όταν σε τηλεοπτική του συνέντευξη, χαρακτήρισε το θέμα των καταλήψεων στα πανεπιστήμια «ενδοοικογενειακή υπόθεση» της ακαδημαϊκής κοινότητας, που δεν μπορεί να λύσει η αστυνομία.
Μια μέρα μετά όμως, εμφανίστηκε πιο διαλλακτικός, δηλώνοντας πως η ανοχή στα φαινόμενα αυτά έχει τα όριά της: «Το κράτος δικαίου υπάρχει, το Σύνταγμα υπάρχει, τα όρια μιας διαχείρισης ήπιας τελειώσανε» είπε και εξήγησε πως η προσέγγιση της κυβέρνησης «δεν είναι ανοχή», αλλά «είναι ένας τρόπος να διαχειρίζεσαι πιο ήπια και αναίμακτα τα πράγματα. Δεν πάει να πει όμως ότι κάθε μέρα θα καίνε το Πολυτεχνείο».
ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου