Στέφανος Σίντος

Πρόεδρος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ιωαννίνων, αναπληρωματικός αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε., τηλ.: 6932817359, e-mail: stefsintos@gmail.com

Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

Κυριακές στο πανί:Ασυνήθιστες Ερωτικές ΙστορίεςΚυριακές στο πανί
Ασυνήθιστες Ερωτικές Ιστορίες

Πολιτιστικός Πολυχώρος «Δημήτρης Χατζής»
Είσοδος ελεύθερη
Κυριακή 15 Μαρτίου, ώρα 8:30 μ.μ.
Time (Shi gan),
Κιμ Κι-ντουκ, Ιαπωνία - Ν. Κορέα, 2006, 97'
Γιουνγκ - Γου Χα, Γι - Γιέον Παρκ, Γι - Χέον Κιμ,
Σουνγκ - Μιν Κιμ
O ειδικός συνεργάτης του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, κ. Παναγιώτης Κράββαρης αναφέρει σχετικά:
«Μετά από 2 χρόνια σχέσης, η νεαρή γυναίκα είναι σίγουρη ότι ο σύντροφός της θα την βαρεθεί και θα αρχίσει να σκέφτεται ερωτικά άλλες γυναίκες μέχρι να την παρατήσει. Χωρίς να πει κουβέντα, εξαφανίζεται και κάνει κρυφά μια χειρουργική πλαστική επέμβαση στο πρόσωπό της. Αρκετούς μήνες μετά, προσπαθεί να μπει στη ζωή του πρώην συντρόφου της ως μια νέα γνωριμία που τον φλερτάρει. Αυτός, πληγωμένος από την εξαφάνιση της προηγούμενης συντρόφου του, είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί της, αλλά σιγά - σιγά ενδίδει στη νέα γνωριμία. Καθώς η αλλαγμένη γυναίκα με τη νέα της ταυτότητα γίνεται το νέο ερωτικό ενδιαφέρον του άντρα, αρχίζει και ζηλεύει τον παλιό της εαυτό, καθώς βλέπει ότι ο άντρας συνεχίζει να είναι ερωτευμένος.
Μια σπουδή πάνω στην έννοια της ταυτότητας και το πως η φυσική εμφάνιση σχετίζεται με αυτό που είμαστε (J. Berardinelli), γίνεται από τον Κιμ Κι-ντουκ, με μια ρεαλιστική αφήγηση με περιστασιακές δόσεις σουρεαλισμού. Αποτελεί επίσης και μια σπουδή πάνω στις φάσεις και τις εκδοχές της αγάπης μεταξύ δύο ανθρώπων». 
 
Αρχική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου