Στέφανος Σίντος

Πρόεδρος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ιωαννίνων, αναπληρωματικός αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε., τηλ.: 6932817359, e-mail: stefsintos@gmail.com

Τρίτη, 3 Μαρτίου 2015

Γενική Συνέλευση Μελών – Εκδρομή Ταμείου Αλληλοβοήθειας Δασκάλων & Νηπιαγωγών Ν. ΙωαννίνωνΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ                                                      Ιωάννινα 2 – 3 – 2015
ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ                                                          Αρ. Πρωτ.: 23
ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ                                                                         
                                                                                                                   Προς:
Πληροφορίες: Κ. Παργανάς                                 Δημοτικά Σχολεία & Νηπιαγωγεία
Τηλέφωνο: 6944585310                                                             Ν. Ιωαννίνων


Θέμα : «Γενική Συνέλευση Μελών – Εκδρομή Ταμείου Αλληλοβοήθειας»

Θέμα 1ο
Το Δ.Σ. του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Ιωαννίνων καλεί τα μέλη του να παραβρεθούν στην Ετήσια Γενική Συνέλευση στις 18 Μαρτίου 2015 και ώρα 18.30 στο 27ο Δημ. Σχολείο Ιωαννίνων, με θέμα «Οικονομικός Απολογισμός του 2014».
Ενημερώνουμε τα μέλη ότι πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί κοπή πίτας όπου ο τυχερός θα εξασφαλίσει δωρεάν συνδρομή για το έτος 2015. Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης θα γίνουν κι εγγραφές νέων μελών.

Θέμα 2ο
Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Ιωαννίνων διοργανώνει 5ήμερη εκδρομή από 14 Απριλίου 2015 έως 18 Απριλίου 2015 σε: Βελιγράδι – Βουδαπέστη – Νις.
Κόστος συμμετοχής: 245 €/ άτομο (προκαταβολή: 100 €/ άτομο)
Στην τιμή περιλαμβάνονται: μεταφορά με λεωφορείο, ξεναγός, 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4 αστέρων με ημιδιατροφή (4 πρωινά και 4 δείπνα).
Το πρόγραμμα της εκδρομής επισυνάπτεται.
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που θέλουν να λάβουν μέρος στην εκδρομή να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ως τις 23 Μαρτίου στο ταξιδιωτικό γραφείο "PAMVOTIS TRAVEL" (Ναπ. Ζέρβα 11, τηλ. : 2651034774). Ενημερώνουμε ότι προτεραιότητα στις δηλώσεις συμμετοχής έχουν τα ενεργά μέλη του Ταμείου μας.
5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΄΄ΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ ΤΟΥ ΔΟΥΝΑΒΗ΄΄

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ  -  ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΝΙΣ


1η ΜΕΡΑ,  ΤΡΙΤΗ, 14/04/2015,  ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
         Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Με ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο για καφέ και φαγητό, άφιξη στα σύνορα, όπου θα γίνει ο σχετικός έλεγχος και διέλευση. Συνεχίζουμε για το Βελιγράδι με άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ,  ΤΕΤΑΡΤΗ, 15/04/2015, ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
         Πρωινό. Γνωριμία με την πόλη, όπου θα περπατήσουμε στη γεμάτη ζωντάνια κεντρική πλατεία Τέρα που αποτελεί και την καρδιά του Βελιγραδίου, με τα καφέ και τα γραφικά εστιατόρια. Ακόμη,  θα δούμε το εντυπωσιακό φρούριο Καλεμεγκντάν, το ιστορικό κέντρο της πόλης με τα πολλά και εντυπωσιακά κτήρια του 19ου αιώνα κ.α. Συνεχίζουμε το οδοιπορικό μας με άφιξη στην πρωτεύουσα της Ανατολικής Ευρώπης, τη Βουδαπέστη. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη και στη συνέχεια μια ρομαντική κρουαζιέρα με το καραβάκι στο Δούναβη, διασχίζοντας το φωταγωγημένο μαργαριτάρι του, τη Βουδαπέστη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ,  ΠΕΜΠΤΗ, 16/04/2015, ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ.
          Πρωινό. Αναχώρηση για να επισκεφθούμε την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, όπου είναι χωρισμένη από το Δούναβη στη Βούδα και Πέστη. Κύρια χαρακτηριστικά της πόλης, είναι ο καθεδρικός ναός του Αγίου Στεφάνου, η πλατεία των Ηρώων, οι πύργοι των Ψαράδων, η εκκλησία του Αγ. Ματίας με ωραιότατα βιτρώ, η πινακοθήκη και τα μουσεία πολεμικής και μουσικής ιστορίας.  Από το λόφο Γκέλερτ στη Βούδα της Ελευθερίας μπορούμε να απολαύσουμε πανοραμικά την πόλη. Επιστρέφοντας θα έχουμε χρόνο ελεύθερο στα φημισμένα καφέ Νιού Διόρκ και Ζερμπό, φημισμένα για τη μοναδική τους ατμόσφαιρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διασκέδαση σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά. Διανυκτέρευση.

  ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17/04/2015, ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΝΙΣ
         Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας το Νις  η οποία είναι γενέτειρα του Μεγάλου Κωνσταντίνου. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης και χρόνος ελεύθερος στο κέντρο της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 18/04/2015, ΝΙΣ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ
           Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής. Διέλευση συνόρων μετά από σχετικό έλεγχο και με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στην πόλη μας με όμορφες εντυπώσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

ΤΕΛΟΣ  ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :  245  ευρώ / κατ΄ άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :
-Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, άνετο, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.
-Μία (1) διανυκτέρευση στο Βελιγράδι, (2) διανυκτερεύσεις στη Βουδαπέστη και μία (1) διανυκτέρευση στο Νις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία του γραφείου μας 4****.
 Βελιγράδι: Prag Hotel
 Βουδαπέστη: Arena hotel
 Νις: Grant Hotel
-Τέσσερα (4) πρωινά.
-Τέσσερα (4) δείπνα.
-Έμπειρος ξεναγός του γραφείου μας, καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
-Ξεναγήσεις - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
-Ασφάλεια αστικής ευθύνης, (Π.Δ. 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.
-Φ.Π.Α.

ΔΕΝ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :
- Είσοδοι στα μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κέντρα διασκέδασης .
- Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο. 
- Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.


Προσοχή !  Χρειάζεται η καινούρια αστυνομική ταυτότητα (με τους λατινικούς χαρακτήρες) ή το καινούριο σας διαβατήριο.

Πλαίσιο κειμένου:


  Γραφείο Γενικού Τουρισμού        Μανώλης Σταύρος
Ν. Ζέρβα 11, 45332   Ιωάννινα    Τηλ.: 26510-34774
Fax: 26510-37779     Τηλ. Οικίας: 26510-33512
www.pamvotistravel.gr       pamvoioa@otenet.gr
 
 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου