Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Κ. Παπούλιας: Εθνική ενότητα, πολιτική συναίνεση και συνεννόηση στα μεγάλα θέματα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας μιλάει κατά την διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Martin Schulz,  μετά  την συνάντησή  τους,  την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013,  στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  Κάρολος Παπούλιας, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  Martin Schulz και αρχηγούς Ευρωπαϊκών Πολιτικών Κομμάτων, ενόψει της αναλήψεως της  Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την  Ελλάδα το Α εξάμηνο του 2014.  ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ 
Εθνική ενότητα, πολιτική συναίνεση και συνεννόηση στα μεγάλα θέματα και αρραγές εσωτερικό μέτωπο, θεωρεί απαραίτητα, από τις πολιτικές δυνάμεις και τους πολίτες, για να γίνουν βήματα μπροστά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, στο μήνυμα του για το νέο έτος.
«Η εθνική ενότητα είναι προϋπόθεση της επιτυχίας, η πολιτική συναίνεση και συνεννόηση στα μεγάλα θέματα είναι αναγκαία συνθήκη για να γίνουν βήματα μπροστά. Ένα αρραγές εσωτερικό μέτωπο θα ισχυροποιήσει την ελληνική επιχειρηματολογία και τη διαπραγματευτική μας θέση. Την κρίσιμη αυτή περίοδο για τον τόπο, το εθνικό συμφέρον πρέπει να υπερισχύσει του κομματικού», τονίζει χαρακτηριστικά.
ΠΗΓΗ: amna logo


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου