Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Νέα παράταση στην αξιολόγηση- Μεταφορά οργανικών θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση



Με κύριο αίτημα την παράταση της αξιολόγησης , τουλάχιστον μέχρι τέλους του μήνα, λόγω των εκλογών,  αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ένωσης Διευθυντών Εκπαίδευσης συναντήθηκε με τον υπουργό Παιδείας Α. Λοβέρδος , ο οποίος και άμεσα απεδέχθη το αίτημα για παράταση , έτσι ώστε η πλατφόρμα να μείνει ανοικτή μέχρι νεωτέρας οδηγίας .

Σε μια σειρά από ζητήματα που τέθηκαν για τη μεταφορά των οργανικών θέσεων ειδικοτήτων από τη Β/θμια στην Α/θμια , την ολοκλήρωση του έργου της επιτροπής για τις μεταθέσεις , τις αποσπάσεις και τη λειτουργία των Υπηρεσιακών Συμβουλίων , τον όγκο της ύλης στην τράπεζα θεμάτων , οι απαντήσεις του υπουργού ήταν σε θετική κατεύθυνση και δόθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες στους συνεργάτες του, προκειμένου να δρομολογηθούν άμεσα.
Τονίστηκε από τη μεριά της Ένωσης η ανάγκη να επεκταθεί το πρόγραμμα για την απόκτηση του Πιστοποιητικού Διοικητικής & Καθοδηγητικής Επάρκειας σε όλα τα στελέχη της εκπαίδευσης αποκεντρωμένα.
Στην κατεύθυνση αυτή ο υπουργός κ. Λοβέρδος συνεργάζεται με την υφυπουργό κ. Χριστοφιλοπούλου και τον Πρόεδρο του ΕΚΔΔΑ κ. Χρυσουλάκη για την άμεση ικανοποίηση του αιτήματος, προκειμένου η επιμόρφωση καλύψει σε πρώτη φάση 2.500 εκπαιδευτικούς.
ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου