Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Υποδοχή της αυτοκινητοπομπής «ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΖΩΗΣ, ΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στα πλαίσια των πολύμορφων κινητοποιήσεων ενάντια στις διαθεσιμότητες – απολύσεις ξεκίνησε σήμερα, Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014, αυτοκινητοπομπή, το «ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΖΩΗΣ, ΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», από την πόλη της Αλεξανδρούπολης για να φτάσει στην Αθήνα αύριο, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014, έχοντας περάσει και από πολλές πόλεις της χώρας. Το ίδιο θα γίνει και από την Νότια Ελλάδα προς την Αθήνα.
Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα Νομαρχιακά Τμήματα των περιοχών από τις οποίες θα περάσει η αυτοκινητοπομπή, να οργανώσουν τη συμμετοχή των σωματείων και των εργαζομένων, σε συγκεντρώσεις  συμπαράστασης και υποδοχής στους τόπους και τις ώρες που έχουν ανακοινωθεί, στο σχετικό πρόγραμμα της ΠΟΕ ΟΤΑ.
Αύριο, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου και ώρα 13.00 υποδεχόμαστε το «ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΖΩΗΣ, ΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» στην Πλατεία Καραϊσκάκη, έξω από τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη και τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην πορεία που θα ξεκινήσει από την Πλατεία Καραϊσκάκη με πρώτο προορισμό την Πλατεία Κλαυθμώνος (15:00), στο χώρο που έχει δημιουργηθεί το κέντρο αγώνα των υπαλλήλων σε διαθεσιμότητα με τελικό προορισμό το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Στόχος η αντίδραση και εναντίωση μας:
- ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.
- ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΓΑΘΟΥ.
- ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
  
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου