Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Ο Ολυμπιακός θα επισκευάσει τα σχολεία στην Κεφαλονιά-Επικοινωνία υπουργού Παιδείας- Β.Μαρινάκη

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
Δεκτή έκανε ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος την προσφορά του ΠΑΕ Ολυμπιακού να αναστηλώσει τα κατεστραμμένα  από τους σεισμούς σχολεία της Κεφαλονιάς.
Ειδικκότερα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, επικοινώνησε με τον Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο και του εξεδήλωσε την πρόθεση της ΠΑΕ να συμβάλει στην αναστήλωση τεσσάρων σχολείων με το ποσό των 500.000 ευρώ.
«Είναι ένα έργο, που το κόστος του ανέρχεται σε τουλάχιστον 500.000 ευρώ, ώστε να επιστρέψουν το ταχύτερο δυνατό στα σχολεία. Δεσμευόμαστε πως η οικογένεια του Ολυμπιακού θα είναι κοντά στο νησί με τη φυσική τους παρουσία και την ηθική τους συμπαράσταση»,  δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής  της ΠΑΕ. Γιάννης Βρέντζος.
 O ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Σχετικά ο υπουργός Παιδείας   Κ. Αρβανιτόπουλος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η πρωτοβουλία και η χορηγία του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη προς τον Δήμο Κεφαλλονιάς, για την ανακατασκευή των σχολικών κτιρίων που έχουν υποστεί ζημιές από τους αλλεπάλληλους σεισμούς που προκλήθηκαν στο νησί είναι αξιέπαινη γιατί ενισχύει έμπρακτα και σε σημαντικό βαθμό τις προσπάθειες της Πολιτείας, να συμπαρασταθεί στους πολίτες της Κεφαλλονιάς που δοκιμάζονται αυτές τις δύσκολες ημέρες.
Στόχος όλων μας είναι να επιστρέψουν οι μαθητές το ταχύτερο δυνατό, σε ασφαλή σχολικά κτίρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου