Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Οδηγίες ΕΟΠΥΥ προς ασφαλισμένους για την εξυπηρέτησή τους


Οδηγίες ΕΟΠΥΥ προς ασφαλισμένους για την εξυπηρέτησή τους 
Για όσο είναι κλειστά τα πολυϊατρεία

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αθήνα
Από την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου και για έναν μήνα οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ θα εξυπηρετούνται από το δίκτυο των 5.000 συμβεβλημένων γιατρών του οργανισμού, τα Κέντρα Υγείας και τα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων του ΕΣΥ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο ΕΟΠΥΥ ενημερώνει τους ασφαλισμένους ότι για το διάστημα που θα διαρκέσει η αναστολή λειτουργίας των Μονάδων Υγείας, με βάση το νόμο για το Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας, δεν θα λειτουργούν οι Μονάδες Υγείας (πρώην ΙΚΑ) και καλεί τους ασφαλισμένους να μην τηλεφωνούν στα 5ψήφια τηλέφωνα για να κλείσουν ραντεβού με τους γιατρούς, καθώς δεν θα είναι εφικτός ο προγραμματισμός ραντεβού.

Στο διάστημα αυτό οι ασφαλισμένοι θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από το δίκτυο των 5.000 συμβεβλημένων γιατρών του ΕΟΠΥΥ (δείτε τη λίστα στην ιστοσελίδα www.eopyy.gov.gr) και υπενθυμίζει ότι σε αυτούς τους γιατρούς έχουν δοθεί αυξημένο όριο επισκέψεων, από 200 σε 400 τον μήνα.

Επίσης, οι ασφαλισμένοι θα εξυπηρετούνται από τα Κέντρα Υγείας και από τα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων του ΕΣΥ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, ο ΕΟΠΥΥ απελευθερώνει πλήρως το όριο συνταγογράφησης για τους γιατρούς των Κέντρων Υγείας, των Περιφερειακών Ιατρείων και των νοσοκομείων, για το διάστημα που διαρκεί η αναστολή της λειτουργίας των Μονάδων Υγείας.
health.in.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΗΓΗ:  in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου