Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

1η Μαΐου θα κατατεθεί στη Βουλή το Σχέδιο Νόμου για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση-Μικρές πιθανότητες για σήμερα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Αύριο 1η Μαΐου -με μικρές πιθανότητες σήμερα καθώς ο Αναπληρωτής υπουργός Τ. Κουράκης βρίσκεται σε επαφή με το προεδρείο της Βουλής-θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή το νέο Σχέδιο Νόμου για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, το οποίο είχε έρθει στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων με τη μορφή τροπολογιών. όγκου 80 σελίδων , αλλά αποσύρθηκαν ύστερα από τη θύελλα αντιδράσεων των Βουλευτών.

Η συζήτηση επί του Σχεδίου Νόμου θα ξεκινήσει τη Δευτέρα στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και θα ολοκληρωθεί στην Επιτροπή την Τρίτη παρουσία των φορέων, ΟΛΜΕ, ΔΟΕ, ΙΕΠ κλπ.
Η συζήτηση και ψήφιση του Σχεδίου Νόμου στην Ολομέλεια της Βουλής θα γίνει την Παρασκευή 8 Μαΐου.
Το Σχέδιο Νόμου περιέχει ακριβώς τις ίδιες τροπολογίες-χωρίς να έχουν αλλάξει- που είχαν κατατεθεί την περασμένη Τρίτη και αποσύρθηκαν.
Το esos δημοσιεύει τις τροπολογίες οι οποίες θα είναι ακριβώς οι ίδιες στο Σχέδιο Νόμου.
Πατήστε στη συνέχεια για να τις ανοίξετε:

Αρ. Τροπολογίας: 93/2 28.4.2015 Περιγραφή: Ρυθμίσεις θεμάτων του εκπαιδευτικού προσωπικού των πειραματικών και πρότυπων σχολείων
Αρ. Τροπολογίας: 94/3 28.4.2015 Περιγραφή: Ρυθμίσεις θεμάτων που αφορούν την επιλογή στελεχών της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβαθμιας Εκπαίδευσης.
Αρ. Τροπολογίας: 95/4 28.4.2015 Περιγραφή: Διάκριση Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων και επιλογή μαθητών.
Αρ. Τροπολογίας: 96/5 28.4.2015 Περιγραφή: Τροποποίηση διατάξεων του ν. 4186/2013- Θέματα Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου