Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Πιο φτωχή η μουσική σκηνή των Ιωαννίνων


Τετάρτη, 15 Ιανουάριος 2014
Τον χαμό του Γιώργου Κούτρα θρηνεί η μουσική σκηνή της πόλης. Η «φωνή» των NORMA επί σειρά ετών σίγησε ξαφνικά, καθώς ο Priest, όπως ήταν το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 40 ετών, προδομένος από την καρδιά του.
Η κηδεία του έγινε χθες το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Περιβλέπτου και στην τελευταία του κατοικία τον συνόδευσαν οι γονείς, τα αδέλφια του και οι συγγενείς του, φίλοι και φυσικά οι μουσικοί του συνοδοιπόροι στους NORMA, συγκρότημα του οποίου ήταν ιδρυτικό μέλος και πρόσφατα αποχώρησε.
Η ενασχόλησή του με τη μουσική ξεκίνησε την περίοδο που σπούδαζε στην Κρήτη και συνεχίστηκε με την επιστροφή του στα Γιάννενα παράλληλα με την εργασία του ως πολιτικός μηχανικός Τ.Ε.
Με τους NORMA κυκλοφόρησε δύο δισκογραφικές δουλειές «Βόρεια και Δυτικά» και «Εναντίον», ενώ υπηρέτησε πιστά το ελληνόφωνο ροκ τραγουδώντας σε συναυλίες και κάνοντας live σε όλη την Ελλάδα.
Χθες, οι μέχρι πρότινος συνεργάτες του στο συγκρότημα NORMA, επρόκειτο να παρουσιάσουν την κυκλοφορία του νέου τους τραγουδιού, η οποία ακυρώθηκε μετά τον ξαφνικό θάνατο του Γιώργου Κούτρα.
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΖΕΛΕΤΑΣ από την Ελευθερία
ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου