Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Γιώργος Γάκης & Troublemakers, Viva Elvis



 
Μετά την επιτυχία της πρώτης παράστασης Viva Elvis”, (η οποία αναφέρεται στη ζωή και το μουσικό έργο του ELVIS PRESLEY), που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα τον Ιούλιο του 2013 στο υπαίθριο θέατρο της Ε.Η.Μ., ο Γιώργος Γάκης με τους Troublemakers και τους συνεργάτες τους, την παρουσιάζουν ξανά, αυτή τη φορά στην αίθουσα «Βασίλειος Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, στις 9 το βράδυ.
       Η γλαφυρή και άμεση – σε πρώτο πρόσωπο- αφήγηση, σε συνδυασμό με τα άρτια videos, που προβάλλονται καθ’ όλη τη διάρκεια του show, δίνουν τη θέση τους διαδοχικά σε 40 τραγούδια παιγμένα με τον καλύτερο τρόπο live από τον Γιώργο Γάκη, τους Troublemakers, ένα κουαρτέτο πνευστών και δύο εξαιρετικές τραγουδίστριες στα φωνητικά (συνολικά 11 μουσικοί) καλύπτοντας έτσι όλο το μουσικό φάσμα του Elvis, από το 1956 έως το 1977. Σε συγκεκριμένα κομμάτια η Βίκυ Γκούμα με την ομάδα της, έχει αναλάβει τις χορογραφίες, τη σκηνοθεσία επιμελείται η γνωστή ηθοποιός Ναταλία Μίγδου ενώ στα φωνητικά είναι οι Ζωή Ευαγγέλου και Ανθή Σταύρου. Στον εναλλακτικό ρόλο έκπληξη του Elvis ο Θύμιος Μάντζιος.
            Ο Γιώργος Γάκης έχοντας μία μακροχρόνια και αμετάβλητη πορεία στα rock μουσικά δρώμενα της χώρας, καθώς και σημαντικές συνεργασίες, όπως με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, δημιούργησε με τη Julie Massino τους Troublemakers το Μάιο του 1993. Σήμερα ζει στα Γιάννενα όπου παράλληλα με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, συνεχίζει να κάνει εμφανίσεις σε όλη τη χώρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με το συγκρότημά του τους Troublemakers έχουν παίξει σχεδόν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας κάνοντας περισσότερα από 1000 live δημιουργώντας ένα φανατικό κοινό. 
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου