Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Αξιολόγηση και στις συγκοινωνίες

Νέο κύμα φορέων προς κατάργηση προανήγγειλε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι θα αξιολογηθεί το σύνολο των Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου και ότι θα εξεταστεί το περιθώριο μείωσης προσωπικού σε κάποια από αυτά. Σειρά στην αξιολόγηση φορέων στο δημόσιο παίρνουν τώρα οι αστικές συγκοινωνίες, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα περικοπές στο δυναμικό, όπως σχολίασε ο υπορυγός.
Σε ό,τι αφορά το μέλλον όσων αξιολογηθούν αρνητικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε ότι ποσοστό των υπάλληλων που θα τεθεί σε διαθεσιμότητα, θα οδηγηθεί σε έξοδο από το δημόσιο εφόσον δεν απορροφηθεί.
Στη συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ είπε για ακόμη μια φορά ότι πρέπει να υπάρξει περαιτέρω συρρίκνωση του κράτους και τάχθηκε κατά της μονιμότητας.
Ερωτηθείς για το μέλλον της κυβέρνησης εκτίμησε ότι ακόμη και αν υπάρξει ήττα στις ευρωεκλογές από το ΣΥΡΙΖΑ,  "η κυβέρνηση θα συνεχίσει τη διακυβέρνηση της χώρας". Κληθείς τέλος να σχολιάσει τις δηλώσεις Παπούλια περί τελευταίας του χρονιάς στο    Προεδρικό Μέγαρο διαβεβαίωσε ότι "ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ολοκληρώσει τη θητεία του". φωτ.αρχείου (ΑΜΠΕ)
                                                                           ΠΗΓΗ:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου