Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΚΥΡΙΑΚΗ 13.05.2012: Ανοιχτή μέρα μουσικής στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας


Την Κυριακή 13 Μαΐου το Ωδείο Φίλιππος Νάκας ανοίγει τις πόρτες του από τις 11 το πρωί για να υποδεχθεί όσους ενδιαφέρονται να μάθουν τα πάντα για τη μουσική και για τα μουσικά όργανα.
Η Ανοιχτή μέρα μουσικής είναι μια μοναδική ευκαιρία ψυχαγωγίας, ενημέρωσης, επιμόρφωσης, ανοιχτή και ελεύθερη για όλους, που περιλαμβάνει πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες:
  • Δοκιμαστικά μαθήματα
  • Σεμινάρια
  • Ενημέρωση για όλα τα μουσικά όργανα
  • Συναντήσεις με καθηγητές μουσικής
  • Συναυλίες
Απευθύνεται σε όλους, όσοι ενδιαφέρονται για τη μουσική και για τη μουσική εκπαίδευση, όποια κι αν είναι η ηλικία τους: Παιδιά, εφήβους, αλλά και ενήλικες. Οι παρευρισκόμενοι μπορούν να κερδίσουν: δωρεάν εγγραφή στο Ωδείο, δωρεάν μουσικά όργανα και υποτροφίες φοίτησης.
Γονείς, σας ενδιαφέρει!
Eάν το παιδί σας είναι από 10 μηνών έως 6 ετών και θέλετε να του δώσετε από την αρχή όλα εκείνα τα εφόδια που είναι απαραίτητα για την ισορροπημένη διαμόρφωση της προσωπικότητάς του, δεν έχετε παρά να το φέρετε σε επαφή με τη μουσική. ΔΕΝ είναι πολύ νωρίς. Τηλεφωνήστε στο 210 3634000 για να κλείσετε θέση στα δοκιμαστικά μαθήματα Robbie-Teddy-Junior Music Course που θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια του Open Day.
Για το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν στο link,  http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakasconservatory/default.asp?static=35&id=1981 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου