Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ενημερωτική Παρουσίαση των Μεταπτυχιακών σπουδών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, με την υποστήριξη της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας - ΔΑΣΤΑ και του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση (info session), την Τρίτη, 29 Μαΐου 2012 και ώρα 12.00 στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Δίνεται, έτσι, η δυνατότητα σε υποψήφιους μεταπτυχιακούς φοιτητές να ενημερωθούν αναλυτικά για τα μεταπτυχιακά προγράμματα και το πρόγραμμα υποτροφιών, να θέσουν ερωτήσεις και να λάβουν απαντήσεις σχετικά με το Διεθνές Πανεπιστήμιο. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνουν το πρώτο βήμα προς την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου από το πρώτο δημόσιο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο της χώρας.
Σε ένα ολοένα και περισσότερο απαιτητικό περιβάλλον το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος παρέχει 10 μεταπτυχιακά προγράμματα κύρους και υψηλής ποιότητας στους τομείς της οικονομίας , της τεχνολογίας και των ανθρωπιστικών σπουδών.
Όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο από τον Οκτώβριο 2012, έχουν τη δυνατότητα από τώρα να καταθέσουν την αίτησή τους για τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Διεθνούς Πανεπιστημίου.
Περισσότερες πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής στο Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στο τηλέφωνο 2651008454 ή στο e-mail:career@uoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου